Wat deed NAJK voor jou in juli en augustus?

Iedereen bij NAJK zet zich dag in dag uit voor 100% in voor jou als lid. We zorgen bijvoorbeeld voor het materiaal, de achtergrondinformatie en gespreksleiders voor interessante bijeenkomsten of discussieavonden. Daarnaast ontwikkelen we trainingen en cursussen, regelen we winacties en behartigen we jouw belangen in Den Haag of Brussel. Wat deed NAJK voor jou in juli en augustus? Hier een kleine greep uit alle activiteiten:

  • Op dinsdag 9 juli organiseerde NAJK in samenwerking met ForFarmers de studiemiddag over mestverwaarding.
  • Op woensdag 10 juli sprak NAJK-voorzitter Roy Meijer over de toekomst van de landbouw tijdens de paneldiscussie bij de Utrechtse Landbouwtop.
  • Op maandag  29 juli werd de eerste aflevering voor ‘Wie Wat Water: de BoerenPodcast’ opgenomen. Deze podcast vertelt luisteraars over de Kaderrichtlijn Water (KRW) en andere belangrijke waterkwaliteit kwesties in de landbouwsector. De volgende twee podcast afleveringen worden begin september opgenomen. 
  • In de zomer heeft het bestuur van NAJK zijn best gedaan om samen met het ministerie en de Tweede Kamer positieve punten voor de jonge boeren en tuinders in het regeerakkoord te krijgen.

 

Wat doet NAJK voor jou in september?

Natuurlijk zit NAJK ook in de maand september niet stil. Houd de NAJK-site en de socials in de gaten voor het allerlaatste nieuws! Hierbij alvast een voorproefje:

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *